Studio stengt under sykkel VM

September 15, 2017

VI gjør som mange andre og holder stengt under sykkel VM. Vi åpner igjen tirsdag 26/9.

Men vi svarer på mail i perioden, så send oss gjerne mail. Ønsker du å bestille time kan du sende oss en mail på post@studio1fotografene.no.

Det forenkler prosessen veldig for oss begge hvis du kan si litt om følgende:

1. Hvilken type fotografering du er interessert i
2. Hvor mange er dere tilsammen
3. Alder på personene som skal fotograferes
4. Når det kan passe med time, dag og tidspunkt

Da kan vi sende forslag på timer tilbake med gang pluss nyttig info om forberedelser før fotograferingen :-)

Oppdrag for Sparebanken Vest

August 03, 2017

I sommer hadde vi et gøy oppdrag for Sparebanken Vest med 13 barn i studio. Gjett om det var liv og røre under fotograferingen!

Dette er en screendump av nettsiden deres som viser et av bildene vi tok :-)

Link til nettsiden deres hvor du får sett resultatet ordentelig: https://www.spv.no/om-oss

Sommertilbud 1/2 pris

July 17, 2017

Vi feirer at sommeren er her med halv pris på fotografering. Det betyr at man får studiofotografering til kr 595,-. Før pris kr 1190,-.

Tilbudet gjelder barn, familie, søsken, konfirmant og baby fra 6 mnd.

Tilbudet inkluderer en bestillingstime hvor dere får bildene presentert på skjerm i vårt studio. Her får dere hjelp til å velge de rette bildene til veggen, eller til album, takkekort, lerretsbilder osv. Vi har rammeverksted og kan levere flotte bilder til veggen ferdig innrammet med galleri innramming (ramme, glass og passepartout). Vi kan også sette opp forslag til en montasje med flere bilder i en og samme ramme. Dere kan få se hva strukturlaminat er, og hva forskjellen på Art Glass og vanlig glass er.

Tilbudet inkluderer også en valgfri forsørrelse i str 14x18 cm. Verdi kr 595,-. Bestilling av flere bilder kommer i tillegg, dette gjelder også ved kjøp av digitale bilder.

Tilbudet gjelder frem til 15/8.
Det er lurt å sette opp time tidlig da noen dager (som f.eks. lørdag) og tidspunkt (f.eks. kl 16.00) fort blir fullbooket.

NB! Vi har sommerstengt fra 23/6 t.o.m 17/7.
Ønsker du å kontakte oss i denne perioden må timebestilling skje over mail.

 

Time til fotografering i sommer

June 17, 2017

Mange benytter muligheten til å gå til fotograf i juli og frem til skolene starter i august. Da har barna skolefri, og mange voksne har ferie, noe som gjør det enklere å ta turen til vårt studio.

Vi er jo ekstra fine om sommeren, med litt farge i kinnene. Så ta frem sommerkjolene, eller favoritt-jeansen og en hvit T-shirt til alle. Så enkelt og så fint :-)

Så ønsker dere fotografering før skolene begynner så er det lurt å bestille time nå! Vi har ledige timer både på dagtid og ettermiddag. Kontakt oss for forslag på timer. Det forenkler forresten prosessen med mailer frem/tilbake dersom du kan si litt om følgende:

- Hvilken type fotografering det gjelder (baby, familie, søsken, bryllup etc),
- Hvor mange dere er tilsammen
- Alder på eventuelle barn
- Hvilke dager og tidspunkt som passer
- Husk å ta hensyn til små barns rutiner for soving/mat
- Om dere har dere vært til fotografering hos oss før
- Noe annet vi trenger å vite?

Så har vi jo lokaler midt i vakre Bergen by. Hvorfor ikke gjøre det til en hyggelig by-dag med familien, med middag etterpå, eller kanskje en tur på kino?

Skriv oss en mail dersom dere lurer på noe, eller ønsker forslag på timer  :-)

Et ønske om et kunstverk på veggen

June 16, 2017

En kunde ønsket seg noe ekstraoridinært på veggen; et kjempestort bilde av sitt flotte barn med ryggen til, av alle ting!

Et sånt ønske må løses med kløkt, og vi tror vi traff blink. Dette bildet ble bestilt i stort format; 1 meter høyt og 70 cm bredt, med strukturlaminat og lekker innramming. Tipper det ble helt rått på veggen hjemme <3

Tre kule gutter!

June 10, 2017

Se denne flotte serien av tre søsken fotografert over en perioden på syv år! Førstemann fotograferete vi i 2011, nestemann i 2014 og den tredje i 2017. Tenk å ha noe sånt på veggen da! Og tenk så kult for guttene å se på når de blir store selv.

Nydelig konfirmant

June 05, 2017

Vi har fotografert så mange flotte konfirmanter de siste månedene!

Vi har ikke tall på hvor mange flotte bunader vi har fått sett, mest jenter men også noen gutter. Vi prøver alltid å få frem naturlige bilder med avslappende uttrykk. Vi synes denne jenten var veldig flink i studio :-)

Har du konfirmant i høst så ta kontakt for forslag på time. Og hvorfor ikke ta med hele familien til en familiefotografering samtidig? Det trenger ikke være i bunad, men kan like gjere være i hverdagsklær som dongeribukse og T-shirt.

Lothepus i studio

June 02, 2017

For en stund tilbake fotograferte vi Lothepus, kjent fra Farmen og Fjorden Cowboys på TV2. Lothepus er som vi vet et skikkelig bra TV fjes, så han var lett å jobbe med. Vi ville ha frem sårbarheten og barskheten hans, her kan dere se resultatet. Portrettet er tatt av vår dyktige fotograf Jan Henning Aase.

Konfirmant fotografering

May 30, 2017

Se denne flotte konfirmanten i sin nye Fana bunad sydd av sin flinke mor! Vi har også tatt konfirmasjons-bildene av hans to søstre. De får derfor en lik stil på bildene hjemme.

Det er flere grunner til at det lønner seg å gå til fotograf med konfirmant i bunad. Det er utrolig viktig med riktig fargebalanse på kamera, slik at fargene i bunaden blir riktig gjengitt.
Og i studio har vi kontroll på vær og vind, bakgrunn og lys. Dette gir dere flotte skarpe bilder med riktige farger på bunaden, og masse gode uttrykk hvor konfirmanten er på sitt beste.
Og best av alt; vi kan retusjere bort uren hud dersom dere ønsker det.

Vi leverer takkekort og konfirmant-album i fotograf-kvalitet. Vi leverer også forstørrelser i den størrelsen du ønsker. Og kanskje blir det noen fine julegaver til besteforeldre?
Vi har også rammeverksted og kan ramme inn dine bilder så du får det fiks ferdig til veggen!

Vi har plass til mange i vårt studio

April 24, 2017

Og derfor har vi også mange generasjonsfotograferinger, slik som denne flotte familien som fikk en veldig fin serie bilder. Dette har vi drevet med siden 2004 så vi har god erfaring med denne type fotografering.

Vi har lokaler over 2 etasjer, med eget venterom/skifterom og kundetoalett. Vi har plass til 18 personer tilsammen i selve studiorommet!

Siden vi holder til i sentrum (like bak teateret, vis a vis Rema 100 Klamarhuset og Barnas Hus) er det lett med parkering i enten City park eller Klostergarasjen.

Det eneste dere skal tenke på er å velge et tidspunkt på dagen hvor de minste er opplagt, og velge nøytrale tidløse klær uten urolig mønster, motiv eller logo. Det enkle er det beste. Og det er jo ikke så vanskelig?

Det kan bli en veldig fin gave :-)

Portrettbilder for Steenstrup Stordrange

April 23, 2017

Vi har tatt bilder av 30 advokater i firmaet Steensdrup Stordrange avdeling Bergen. Det er viktig med gode bilder av de ansatte, det kan bety mye for profilen utad. Her er noen av bildene vi tok, resten kan sees på deres nettside: http://www.steenstrup.no/nb-NO/omoss/vareadvokatkontorer#off_bergen

Bryllupssesongen er her

April 22, 2017

Eller egentlig har det vert bryllupssesong hos oss siden januar! Vi merker en stor økning på brudepar som gifter seg hele året, også på hverdager. Mange som gifter seg i Tinghuset tar turen til oss siden det tar 2 min å gå. Vi har den fordel at vi har et stort fint studio midt i sentrum og da er det parkeringsmuligheter i Citypark (som er like ved) eller i Klostergarasjen. Det er veldig ofte regn i Bergen så vi tar som oftest bilder i studio. Men skulle det bli opplett, vindstille og varmt nok til å gå ut å ta bilder så har vi mange fine bybakgrunner i umiddelbar nærhet.

Man kan gjøre mye fint på bryllupsbildene, men vi ser etter over 13 års erfaring med bryllupsfotografering at det enkle er det beste. Men humor funker alltid. Hjelp vi har giftet oss!! Eller hva med å finne frem Conversene og ta noen urbane bilder i et av smauene i nærheten? Eller vil du ha det så stilrent som mulig med sorthvitt foto med hvit studiobakgrunn til den kritthvite kjolen din. Ramme i hvit høyglans... Det blir fint på veggen det!

Husk å kontakt oss nå for å se om vi har ledig på Deres Store Dag <3

Klassisk babyfoto

April 22, 2017

Ta gjerne med favorittbamsen til babyfotograferingen. Det kan bli veldig fint på bildene, spesielt hvis barnet sitter selv.
Vi anbefaler en klassisk bamse av litt stor størrelse slik som bildet her viser. Hvis barnet må ligge på magen kan bamsen godt være litt mindre.
Det ble jo et blinkskudd dette, ikke sant? :-)

Fotografering av storfamilie

April 22, 2017

Vi har veldig mange fotograferinger av store familier over 10 personer i studio med flere generasjoner.

Anledningene er ofte gullbryllupsgave til foreldre eller gave til rund dag til foreldrene. De har gjerne ønsket seg et stort bilde av alle samlet, eller man ønsker å overraske med et slikt bilde.

Visningstime er inkludert i fotografering. Her får man sett bildene på skjerm og så kan man bestille det bildet/bildene man ønsker. Vi har produksjonsavdeling og kan levere ferdig innrammede bilder av topp kvalitet.

Vi har palss til 18 personer tilsammen!

Tre vakre søstre

April 21, 2017

Fortjener en plass på veggen! Hvis man ikke ønsker et og et bilde av alle barna i en egen ramme, kan man lage en collage med flere bilder i samme ramme. Man vil spare litt plass, pluss at det ser bra ut på veggen. Tenk deg denne panoramaen med en litt tøff ramme i brunt tre med grov tresturktur. Det blir wow! :-)

Søskenfoto i 1960 stil

April 17, 2017

Før i tiden ble sorthvitt bildene farget for hånd med maling og pensel, og da kunne de ofte se slik ut! Vi kan gjøre dette i dag også, men da i photoshop. Et litt annerledes barnebilde å ha på veggen, eller hva?

Når hele familien har blå øyner

April 13, 2017

Da er det ekstra fint med et nærbilde hvor øynene kommer i fokus, slik som hos denne familien. De fikk et stort panoramabilde til å ha på veggen i stuen. Tenker det er ekstra kjekt å ha når barna blir store og flytter ut :-)

Vielse i Tinghuset?

April 06, 2017

Vi fotograferer veldig mange brudepar som gifter seg i Tinghuset. Det har skjedd endringer med tradisjonen med å gifte seg de siste årene. I dag gifter mange seg senere i livet, og det er heller ikke uvanlig å være gift flere ganger i løpet av livet. Og da er kanskje vielse i Tinghuset tingen! Men noen flotte bilder fra dagen er jo stas. Vi har helt klart noen fordeler som gjør at mange velger oss som fotograf:

Beliggenhet: Det tar 2 min å gå fra Tinghuset (3 min i høye hæler!)

Prisvinnende fotograf: Vi er kåret til Årets Fotograf fem ganger i Hordaland! At noen ønsker en enkel vielse betyr ikke at man ønsker en dårlig fotograf!

Nydelige lokaler: Lokalene våre er på 150 m2 over to etasjer med eget uforstyrret venterom. Her kan man ta seg eg glass champagne, få en kaffikopp, pynte seg, barna eller forloverene kan slappe av...

Parkeringsmulighet i nærheten: Citypark er like ved (2 min å gå) og Klosergarasjen har utgang ikke langt unna

Gode priser: Vi har gode priser på fotografering i studio fra kr 1490,-.

Erfaring: Vi har holdt til i de samme lokalene siden 2005, så vi har fotografert den del brudepar

Produksjonsavdeling: Vi tilbyr for de som ønsker det album, takkekort, forstørrelser, lerretsbilder og innrammede veggbilder i fotograf-kvalitet håndlaget hos oss

I tillegg fotograferer vi en del utendørs, og vi har minst like mange brudepar som kommer fra kirkebryllup.

Ta kontakt for mer informasjon/timebestilling om du ønsker fotografering hos oss :-)

Sååå glad i deg!

April 06, 2017

Vi tror at våre kunder ønsker å kjenne barna igjen på bildene. At vi ser at de koser seg, og er glade og lykkelige. Og på et søskenbilde er det ekstra stas når vi ser at de er glad i hverandre, sånn som på dette bildet. Man blir GLAD av å se på det, ikke sant?

Oppdrag for Sparebanken Vest

April 06, 2017

For noen uker siden hadde vi et oppdrag for Sparebanken Vest avdeling Jonsvollsgaten. De holder til i et helt nytt bygg med lekre lokaler like borti gaten fra våre loklaer. Det er fordelen med å holde til i sentrum, det gjør alt så mye lettere. Vi får mange oppdrag av våre "naboer" i sentrum, både at vi kommer til dem og de kommer til oss for fotografering. Husk at profesjonelle portretter av de ansatte løfter nivået på en nettside. Vi anbefaler å ta nye bilder til nettsiden minimum hvert 3-4 år for å holde siden oppdatert. Ta kontakt med oss for pristilbud på fotografering for deres bedrift.

Design:  Jan Henning Aase