Se så fin!

February 02, 2018

Det enkle er ofte det beste, også når det kommer til fotografering. Se så fint dette bildet er. Hvem ville ikke hatt et sånt av barnet sitt på veggen? Ingenting som forstyrrer eller tar oppmerksomhet fra det nydelige perfekte barnet.

Vi synes alle barn er nydelige og trenger ikke pyntes så mye med ting som tar oppmerksomheten fra dem. Prikken over i-en på dette bildet ville vert en hvit enkel ramme med hvitt passepartout, det ville blitt enkelt og flott i de fleste hjem.

Man trenger altså ikke kjøpe nye klær til de små før en fotografering. En enkel dongeribukse og T-shirt til gutt og en sommerkjole eller strikkekjole til jente som på bildet her blir veldig bra. For det enkle er det beste. Uttrykket til barna er det som teller! For du vet at hvis vi skal følge dagens mote akkurat nå så vil vi le av bildene om 20 år, slik vi ler av barnebilder med rokk i bakgrunnen og badestamp. Det fungerte sikkert fint da men det blir feil i dag. Mens et klassisk sorthvitt portrett på mørk bakgrunn, eller et klassisk barneportrett på ren hvit bakgrunn blir det samme som i dag; tidløst.

Så finn frem hverdagsklærene og ta en tur til fotograf med barna. Resten ordner vi :-)

50% rabatt på fotografering og 30% på alle bilder

January 05, 2018

Nå får du 50% rabatt på fotografering. Før pris kr 1190,-, nå kr 595,-.

Og ikke nok med det - du får også 30% rabatt på ALLE bilder! Det gjelder album, takkekort, lerretsbilder, forstørrelser, forstørrelser med strukturlaminat, bilder med galleri innramming, bildemontasjer og panorama med galleri innramming, pluss digitale pakker med høyoppløselige bilder. Priser på forstørrelser fra kr 595,- (før rabatt).

Tilbudet gjelder fotografering av barn, familie, søsken og baby fra 6 mnd. Gjelder ikke bryllup.

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og/eller pakkepriser.

Tilbudet gjelder ved fotografering i januar og februar.

Kontakt oss for priser på produkt og/eller timebestilling: tlf. 55  56 00 35 eller på mail: post@studio1fotografene.no

Nye profilbilder til bedriften?

January 01, 2018

Janauar er en fin tid for bedrifter å fornye seg, og en del av det kan være å oppdatere nettsiden med nye profilbilder.

Vi anbefaler å oppdatere profilbildene jevnlig. Det er en liten investering som kan bety mye for bedriften, og det koster kanskje ikke så mye som man tror.

Vi er behjelpelig med råd om bildestil, valg av bakgrunn på bildene, om bildene skal være i farger eller sorthvitt, hva dere skal ha på osv. Skal det være mørkt eller lyst, moderne eller klassisk? Vi kan se helheten i deres nettside, og samtidig tenke tidløst slik at det kan passe til en eventuelt ny nettside.
Screenshoten viser Dataloy Systems sin nettside, hvor vi har tatt profilbilder.

Pris fra kr 590,- pr. person. Ta kontakt med oss for mer informasjon og pristilbud for din bedrift.

 

Fotografering av flere generasjoner

December 22, 2017

Vi har mange fotograferinger av store familier hvor både besteforeldre og barnebarn er med, og noen ganger oldebarn.

Dette er perfekt gave å gi ifb.m. gullbryllup, runde dager osv. Og noen ganger tar vi samtidig familiebilder av hver familie, hvis barna har tolmodioghet til det.

Vi har plass til opp til 18 personer i studio samtidig.

Kontakt oss for mer informasjon, og å få time til fotografering!

Portrettbilder for Steenstrup Stordrange

November 25, 2017

Vi har tatt bilder av 30 advokater i firmaet Steensdrup Stordrange avdeling Bergen. Det er viktig med gode bilder av de ansatte, det kan bety mye for profilen utad. Her er noen av bildene vi tok, resten kan sees på deres nettside: http://www.steenstrup.no/nb-NO/omoss/vareadvokatkontorer#off_bergen

Ros fra kunde

September 30, 2017

For noen uker siden fotograferte vi en nydelig liten gutt på 1 år. Vi har tidligere fotografert hans søsken i 2007 og 2011, så dette er tredje gang denne familien er hos oss til fotografering. Nå har de fått opp det nye bildet av sistemann på veggen, og etter tilbakemeldingen vi fikk på mail så virket de veldig fornøyd med resultatet. 10 år fra førstemann ble fotografert til sistemann, tenk på det! Her kan dere lese mailen vi fikk, og se bildet fra deres stue som de sendte oss. Bildene er hengt opp i kronologisk rekkefølge.  (tekst og bilde er gjengitt med tillatelse fra kunden).

Hei!

Må berre dele dette bildet med deko.

Me er sååå kjempe fornøyd med denne veggen no og desse bildene som me har tatt hjå deko.

I dag kom bildet av lillebroren som me henta hjå deko i går på plass :-)

Igjen, Tusen takk for at de hjalp oss med å forevige desse tre 1-åringane våre i 2007,2011 og 2017!

Mvh Benedicte Jordal-Aarra

Oppdrag for Sparebanken Vest

August 03, 2017

I sommer hadde vi et gøy oppdrag for Sparebanken Vest med 13 barn i studio. Gjett om det var liv og røre under fotograferingen!

Dette er en screendump av nettsiden deres som viser et av bildene vi tok :-)

Link til nettsiden deres hvor du får sett resultatet ordentelig: https://www.spv.no/om-oss

Et ønske om et kunstverk på veggen

June 16, 2017

En kunde ønsket seg noe ekstraoridinært på veggen; et kjempestort bilde av sitt flotte barn med ryggen til, av alle ting!

Et sånt ønske må løses med kløkt, og vi tror vi traff blink. Dette bildet ble bestilt i stort format; 1 meter høyt og 70 cm bredt, med strukturlaminat og lekker innramming. Tipper det ble helt rått på veggen hjemme <3

Tre kule gutter!

June 10, 2017

Se denne flotte serien av tre søsken fotografert over en perioden på syv år! Førstemann fotograferete vi i 2011, nestemann i 2014 og den tredje i 2017. Tenk å ha noe sånt på veggen da! Og tenk så kult for guttene å se på når de blir store selv.

Nydelig konfirmant

June 05, 2017

Vi har fotografert så mange flotte konfirmanter de siste månedene!

Vi har ikke tall på hvor mange flotte bunader vi har fått sett, mest jenter men også noen gutter. Vi prøver alltid å få frem naturlige bilder med avslappende uttrykk. Vi synes denne jenten var veldig flink i studio :-)

Har du konfirmant i høst så ta kontakt for forslag på time. Og hvorfor ikke ta med hele familien til en familiefotografering samtidig? Det trenger ikke være i bunad, men kan like gjere være i hverdagsklær som dongeribukse og T-shirt.

Lothepus i studio

June 02, 2017

For en stund tilbake fotograferte vi Lothepus, kjent fra Farmen og Fjorden Cowboys på TV2. Lothepus er som vi vet et skikkelig bra TV fjes, så han var lett å jobbe med. Vi ville ha frem sårbarheten og barskheten hans, her kan dere se resultatet. Portrettet er tatt av vår dyktige fotograf Jan Henning Aase.

Konfirmant fotografering

May 30, 2017

Se denne flotte konfirmanten i sin nye Fana bunad sydd av sin flinke mor! Vi har også tatt konfirmasjons-bildene av hans to søstre. De får derfor en lik stil på bildene hjemme.

Det er flere grunner til at det lønner seg å gå til fotograf med konfirmant i bunad. Det er utrolig viktig med riktig fargebalanse på kamera, slik at fargene i bunaden blir riktig gjengitt.
Og i studio har vi kontroll på vær og vind, bakgrunn og lys. Dette gir dere flotte skarpe bilder med riktige farger på bunaden, og masse gode uttrykk hvor konfirmanten er på sitt beste.
Og best av alt; vi kan retusjere bort uren hud dersom dere ønsker det.

Vi leverer takkekort og konfirmant-album i fotograf-kvalitet. Vi leverer også forstørrelser i den størrelsen du ønsker. Og kanskje blir det noen fine julegaver til besteforeldre?
Vi har også rammeverksted og kan ramme inn dine bilder så du får det fiks ferdig til veggen!

Bryllupssesongen er her

April 22, 2017

Eller egentlig har det vert bryllupssesong hos oss siden januar! Vi merker en stor økning på brudepar som gifter seg hele året, også på hverdager. Mange som gifter seg i Tinghuset tar turen til oss siden det tar 2 min å gå. Vi har den fordel at vi har et stort fint studio midt i sentrum og da er det parkeringsmuligheter i Citypark (som er like ved) eller i Klostergarasjen. Det er veldig ofte regn i Bergen så vi tar som oftest bilder i studio. Men skulle det bli opplett, vindstille og varmt nok til å gå ut å ta bilder så har vi mange fine bybakgrunner i umiddelbar nærhet.

Man kan gjøre mye fint på bryllupsbildene, men vi ser etter over 13 års erfaring med bryllupsfotografering at det enkle er det beste. Men humor funker alltid. Hjelp vi har giftet oss!! Eller hva med å finne frem Conversene og ta noen urbane bilder i et av smauene i nærheten? Eller vil du ha det så stilrent som mulig med sorthvitt foto med hvit studiobakgrunn til den kritthvite kjolen din. Ramme i hvit høyglans... Det blir fint på veggen det!

Husk å kontakt oss nå for å se om vi har ledig på Deres Store Dag <3

Klassisk babyfoto

April 22, 2017

Ta gjerne med favorittbamsen til babyfotograferingen. Det kan bli veldig fint på bildene, spesielt hvis barnet sitter selv.
Vi anbefaler en klassisk bamse av litt stor størrelse slik som bildet her viser. Hvis barnet må ligge på magen kan bamsen godt være litt mindre.
Det ble jo et blinkskudd dette, ikke sant? :-)

Fotografering av storfamilie

April 22, 2017

Vi har veldig mange fotograferinger av store familier over 10 personer i studio med flere generasjoner.

Anledningene er ofte gullbryllupsgave til foreldre eller gave til rund dag til foreldrene. De har gjerne ønsket seg et stort bilde av alle samlet, eller man ønsker å overraske med et slikt bilde.

Visningstime er inkludert i fotografering. Her får man sett bildene på skjerm og så kan man bestille det bildet/bildene man ønsker. Vi har produksjonsavdeling og kan levere ferdig innrammede bilder av topp kvalitet.

Vi har palss til 18 personer tilsammen!

Tre vakre søstre

April 21, 2017

Fortjener en plass på veggen! Hvis man ikke ønsker et og et bilde av alle barna i en egen ramme, kan man lage en collage med flere bilder i samme ramme. Man vil spare litt plass, pluss at det ser bra ut på veggen. Tenk deg denne panoramaen med en litt tøff ramme i brunt tre med grov tresturktur. Det blir wow! :-)

Søskenfoto i 1960 stil

April 17, 2017

Før i tiden ble sorthvitt bildene farget for hånd med maling og pensel, og da kunne de ofte se slik ut! Vi kan gjøre dette i dag også, men da i photoshop. Et litt annerledes barnebilde å ha på veggen, eller hva?

Når hele familien har blå øyner

April 13, 2017

Da er det ekstra fint med et nærbilde hvor øynene kommer i fokus, slik som hos denne familien. De fikk et stort panoramabilde til å ha på veggen i stuen. Tenker det er ekstra kjekt å ha når barna blir store og flytter ut :-)

Vielse i Tinghuset?

April 06, 2017

Vi fotograferer veldig mange brudepar som gifter seg i Tinghuset. Det har skjedd endringer med tradisjonen med å gifte seg de siste årene. I dag gifter mange seg senere i livet, og det er heller ikke uvanlig å være gift flere ganger i løpet av livet. Og da er kanskje vielse i Tinghuset tingen! Men noen flotte bilder fra dagen er jo stas. Vi har helt klart noen fordeler som gjør at mange velger oss som fotograf:

Beliggenhet: Det tar 2 min å gå fra Tinghuset (3 min i høye hæler!)

Prisvinnende fotograf: Vi er kåret til Årets Fotograf fem ganger i Hordaland! At noen ønsker en enkel vielse betyr ikke at man ønsker en dårlig fotograf!

Nydelige lokaler: Lokalene våre er på 150 m2 over to etasjer med eget uforstyrret venterom. Her kan man ta seg eg glass champagne, få en kaffikopp, pynte seg, barna eller forloverene kan slappe av...

Parkeringsmulighet i nærheten: Citypark er like ved (2 min å gå) og Klosergarasjen har utgang ikke langt unna

Gode priser: Vi har gode priser på fotografering i studio fra kr 1490,-.

Erfaring: Vi har holdt til i de samme lokalene siden 2005, så vi har fotografert den del brudepar

Produksjonsavdeling: Vi tilbyr for de som ønsker det album, takkekort, forstørrelser, lerretsbilder og innrammede veggbilder i fotograf-kvalitet håndlaget hos oss

I tillegg fotograferer vi en del utendørs, og vi har minst like mange brudepar som kommer fra kirkebryllup.

Ta kontakt for mer informasjon/timebestilling om du ønsker fotografering hos oss :-)

Sååå glad i deg!

April 06, 2017

Vi tror at våre kunder ønsker å kjenne barna igjen på bildene. At vi ser at de koser seg, og er glade og lykkelige. Og på et søskenbilde er det ekstra stas når vi ser at de er glad i hverandre, sånn som på dette bildet. Man blir GLAD av å se på det, ikke sant?

 Design: Jan Henning Aase