Babyfotografering 6-12 mnd

Vi på Studio 1 elsker babyfotografering. Ingen baby er lik, alle har sine små unike særtrekk og sin egen herlige personlighet. Det er ingenting som er vakrere enn å forevige disse små, fange deres uskyldighet gjennom kamera. De gode smilene, de undrende blikkene. De runde myke kinnene og de bitte små hendene.  Vi anbefaler babyfotografering fra 6 mnd og oppover, og tilbyr derfor ikke fotografering av baby under 6 mnd.
Under vil du se eksempel på ulike babybilder for å se hva vi gjøre og få litt inspirasjon. Etter bildene kommer forklarende tekst om hva som skjer før, under og etter fotografering, samt prisinfo. Bruk gjerne kontaktskjema under "kontakt" i menyen over for å bestille time. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Forberedelser

Når du bestiller time er det viktig å velge en tid som klaffer i forhold til barnets rutiner for soving og mat. Det er veldig viktig at barnet er uthvilt og opplagt. Tenk igjennom hvilke bilder dere ønsker, er det noe spesielt dere kunne tenke dere så er det fint om det nevnes på forhånd. Slik blir dere mer fornøyd med resultatet.

Tenk enkelt og tidløst når det kommer til klær. Unngå urolige mønster, tekst og logo. Babybilder er oftest finest med minst mulig klær, f.eks. bare i en bleietruse eller inntyllet i et fint teppe. Vi har et lite utvalg av pledd og lammeskinn, men det er veldig fint om du tar med noe personlig som har tilknytning til barnet, f.eks. et hjemmestrikket ullteppe. Prøv på klær hjemme så du ser at det passer. Ta gjerne med litt å velge mellom så hjelper vi deg å velge ut det beste når dere kommer. For å få mest mulig tid til å fotografere begrenser vi oss til to antrekk.

Fotograferingen

Selve tiden vi fotograferer tar ofte bare 30 minutter. De beste babybildene får vi de første 20-30 minuttene, da er alt nytt og spennende og det er lett og holde fokuset på det som skjer. Og det er også derfor vi ønsker å begrense antrekk. Vi anbefaler ikke å ta søskenbilder under samme fotografering dersom søsken er under 5 år. Da er det lurt å bestille en egen fotografering til dette.

Visningstimen

På visningstimen får dere presentert bildene på en skjerm. Visningen er veiledet av fotograf, og hensikten med å presentere bildene er å demonstrere mulighetene dere har når det kommer til bestilling. Hva er strukturlaminat, hva er passepartout og hva er Art Glass? Hvor stort er egentlig 28x36? Her får dere se eksempel på montasjer og rammer og alt annet. Det er også 20% rabatt på bestilling på visningstimen.

Priser

Fotografering av baby kr. 1190,-.  Inkluderer 14x18 cm bilde, visningstime og indexbilde.

Tillegg:
Fotografering lørdag: kr 290,-
Fotografering med familie/søsken opp til 5 personer: kr 200,-
Fotografering med familie/søsken over 5 personer: kr 490,-
Fotografering med familie over 5 personer: kr 290,-
Fotografering etter kl 16.00: kr 290,-

Vi har egen produksjonsavdeling og rammeverksted og har spesialisert oss på å levere ferdige produkter av høy faglig kvalitet. Vi leverer forstørrelser, strukturlaminerte bilder med/uten ramme, innrammede veggbilder i eksklusiv galleri innramming, flotte montasjer eller panoramabilder med galleri innramming, lerretsbilder med UV laminat oppspent på blindramme, album med ulikt antall bilder, digitale pakker med høyoppløselige bilder og takkekort. Kontakt oss for komplett produkt og prisoversikt.

 Design: Jan Henning Aase