Barnefotografering

Vi på Studio 1 elsker barnefotografering! Alle barn er forskjellige og det er det som gjør bildene så unike. Barn er små undrende vesen som har et herlig blikk på verden rundt seg. De er optimistiske, tillitsfulle og ærlige. Det er akkurat dette vi ønsker å fange i kamera; den unike energien som de utstråler. Et flott barneportrett kan like godt være alvorlig som morsomt. Det er ingen regler. Derfor vil vi at barna skal få være seg selv i vårt studio. De vil bli møtt med respekt og vi ønsker at de skal trives på fotografering. Enten de er store eller små så tilpasser vi opplegget etter behov. Vi er tolmodige og leker, lokker og lurer for å få de gode uttrykkene.

Under vil du se eksempel på ulike barnebilder for å se hva vi gjør og få litt inspirasjon. Etter bildene kommer forklarende tekst om fotograferingen og prisinfo. Bruk gjerne kontaktskjema under "kontakt" i menyen over for å bestille time. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Forberedelser

Når du bestiller time er det viktig å velge en tid som klaffer i forhold til barnets rutiner for soving og mat. Det er veldig viktig at barnet er uthvilt og opplagt. Vi anbefaler å fotografere barn under 7 år før kl 16.00. Tenk igjennom hvilke bilder du ønsker i forhold til de ulike stilartene vi fotograferer. Hva er mest "dere", hva appellerer til dere når dere ser på bildene over? Dersom du ønsker en Exlusive Portratit fotografering må dette nevnes før bestilling av time da det krever mer planlegging og vi bruker mer tid totalt.
Tenk enkelt og tidløst når det kommer til klær. Unngå urolige mønster, tekst og logo. Klær bør ikke ta oppmerksomhet fra barnet. På små barn er det ofte fint å vise litt hud; nakne armer og bare bein. Det betyr i praksis at man dropper strømpebukse og body/genser under en kjole, og har kortermet trøye til bukse og uten sokker. Prøv på klær hjemme så du ser at det passer. Ta gjerne med litt å velge mellom så hjelper vi deg å velge ut det beste når dere kommer. For å få mest mulig tid til å fotografere begrenser vi oss til to antrekk.

Fotograferingen

Selve fotoseansen tar ofte bare 30 minutter. De beste barnebildene får vi de første 20-30 minuttene, etter dette ser vi at barna mister interessen og har vanskelig for å holde fokuset på det som skjer. Og det er også derfor vi ønsker å begrense antrekk. Vi anbefaler ikke å ta søskenbilder under samme fotografering dersom søsken er under 5 år. Da er det lurt å bestille en egen fotografering til dette.

Visningstimen

På visningstimen får dere presentert bildene på en skjerm. Visningen er veiledet av fotograf, og hensikten med å presentere bildene er å demonstrere mulighetene dere har når det kommer til bestilling. Hva er strukturlaminat, hva er passepartout og hva er Art Glass? Hvor stort er egentlig 28x36? Her får dere se eksempel på montasjer og rammer og alt annet. Det er 20% rabatt på bestilling på visningstimen.

Priser

Barnefotografering koster kr 1190,- inkludert visningstime.

Tillegg:
Fotografering lørdag: kr 290,-
Fotografering etter kl 18.00: kr 290,- (anbefales ikke for små barn)
Fotografering med søsken: fra kr 200,-

Vi har egen produksjonsavdeling og rammeverksted og har spesialisert oss på å levere ferdige produkter av høy faglig kvalitet. Vi leverer forstørrelser, strukturlaminerte bilder med/uten ramme, innrammede veggbilder i eksklusiv galleri innramming, flotte montasjer eller panorama med galleri innramming, lerretsbilder med UV laminat oppspent på blindramme, album med ulikt antall bilder, digitale pakker med høyoppløselige bilder og takkekort. Kontakt oss for komplett produkt og prisoversikt.

 Design: Jan Henning Aase