Bryllupsfotografering

Den store dagen hvor drømmen din har gått i oppfyllelse. Det skal feires stort på alle måter, og det skal dokumenteres! Med over 14 års erfaring med bryllupsfotografering så er dere i trygge hender hos oss. Under vil du se eksempel på ulike bryllupsbilder for å se hva vi gjør og få litt inspirasjon. Etter bildene kommer forklarende tekst og prisinfo. Bruk gjerne kontaktskjema under "kontakt" i menyen over for å bestille time. Husk at mange bestiller så tidlig som et år i forveien.

Vi har sentral beliggenhet 2 minutt fra Tinghuset, og vi har studio så vi kan fotografere mye innendørs ved dårlig vær og bryllup utenom sesong. Vi ønsker å tilby fotografering til flest mulig brudepar, og tilbyr derfor ikke heldagsfotografering eller fotografering under vielse. Noen datoer og sesonger er mer populære enn andre. Det beste du kan gjøre er å sjekke om vi har ledig time så snart dere har bestemt dato. Send oss en mail i dag så ser vi om vi har ledig!

Presentasjonstime

Alle som er interessert i bryllupsfotografering hos oss får en uforpliktende presentasjonstime! Da kommer dere til våre flotte lokaler i Bergen sentrum, dere får en kopp kaffe/te, og vi snakker litt sammen om hva dere ønsker og hva vi tilbyr. Vi viser eksempel på bryllupsbilder og kan vise takkekort, album og eksempel på veggbilder i ramme. Alle som har vært på presentasjon får anledning til å reservere time til fotografering i en uke.

Fotograferingen

Vi fotograferer både ute og i studio. Vi har vert rundt om i byen på de fleste steder, og trives godt i idylliske Gamle Bergen. Vi reserverer alltid studio til dere ved utendørsfotografering i tilfelle dårlig vær. Dette er en fordel få andre fotografer har mulighet til å gi dere.

Studiobilder er en klassiker. Her har vi kontroll på "vær og vind" og det sikrer en behagelig opplevelse. Med store lekre lokaler på 150 m2 i sentrum av Bergen er det lett å komme til/fra, og parkeringsmulighetene er gode med City Park like i nærheten.

Selve fotoseansen varierer i tid, fra 30 min til 1,5 time avhengig av hva som er avtalt og om det er utendørs eller i studio. Dere blir veiledet gjennom hele fotografering og trenger ikke tenke på noe. Fotografen tar seg av at kjolen ligger pent og passer på de små detaljene. Med god humør og litt humor blir det en hyggelig opplevelse for dere, noe som vises i bildene. Dere får tydelige instrukser og blir forklart og demonstrert hele tiden hva som skal skje. Fotografen har en rutine som følges, men kunstnere som vi er blir det alltid rom for noe impulsivt og nytt underveis.

Visningstimen

På visningstimen får dere presentert alle de flotte bildene på en skjerm. Visningen er veiledet av fotograf, og hensikten med å presentere bildene er å demonstrere mulighetene dere har når det kommer til bestilling. Hva er strukturlaminat, hva er passepartout og hva er Art Glass? Hvor stort er egentlig 28x36? Her får dere se eksempel på montasjer og rammer og alt annet. Vi er en produksjonsbedrift med egen lab og rammeverksted. Vi kan derfor lage bilder av rå kvalitet! Det er 20% rabatt på bestilling på visningstimen.


Standard pakke kr. 4 900,-
Fotografering i studio eller utendørs
Album med 10 bilder i 10x12 cm/12x12 cm

Utvidet pakke kr. 7 900,-
Fotografering i studio og/eller utendørs
Med forlovere, barn, brudepiker etc.
Album med 20 bilder i 10x12 cm/12x12 cm
20 standard takkekort

Digital pakke kr. 14 900,-
Fotografering i studio og/eller utendørs
Fotografering med forlovere, barn, brudepiker etc.
Digital pakke med 20 filer i farger og sorthvitt

Vi har egen produksjonsavdeling og rammeverksted og har spesialisert oss på å levere ferdige produkter av høy faglig kvalitet. Vi leverer forstørrelser, strukturlaminerte bilder med/uten ramme, innrammede veggbilder i eksklusiv galleri innramming, flotte montasjer eller panorama med galleri innramming, lerretsbilder med UV laminat oppspent på blindramme, album med ulikt antall bilder, digitale pakker med høyoppløselige bilder og takkekort. Ta kontakt for komplett produkt og prisoversikt.

 Design: Jan Henning Aase