Familie / søsken / konfirmant

Vi på Studio 1 har fotografert familier og konfirmanter i 10 år. Enten dere er en familie på to personer eller har samlet flere generasjoner til fotografering så vet vi hva vi skal gjøre for å gi dere de gode bildene. Mange velger å kombinere konfirmantfoto med en familiefotografering, eller ta søskenbilder sammen med konfirmanten. Og bildene kan like gjerne taes i hverdagsklær som i bunad/dress.

Liten familie eller stor, moderne familie med mine, dine og våre barn, eller bare mor og datter? Vi har mange gode ideer til bildene, og dere blir veiledet profesjonell tog hyggelig gjennom hele seansen. Det skal være gøy å gå til fotograf!

Under vil du se eksempel på ulike bilder for å få litt inspirasjon. Etter bildene kommer forklarende tekst og prisinfo. Bruk gjerne kontaktskjema under "kontakt" i menyen over for å bestille time. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Forberedelser

Når du bestiller time er det viktig å ta hensyn til eventuelle små barns rutiner for soving og mat. Det er veldig viktig at barn er uthvilt og opplagt. Vi anbefaler å fotografere barn under 7 år før kl 16.00. Ved fotografering av grupper over 6 personer brukes kun den hvite bakgrunnen da de andre bakgrunnene ikke er brede nok.

Tenk enkelt og tidløst når det kommer til klær, og tenkt på helheten i bildet. Dere bør passe sammen i stil, enten like pyntet eller like uformelt kledd. Unngå urolige mønster, tekst og logo. Noe så enkelt som dongeribukser og hvitt til alle sammen blir alltid bra. På små barn er det ofte fint å vise litt hud; nakne armer og bare bein. Det betyr i praksis at man dropper strømpebukse og body/genser under en kjole, og har kortermet trøye til bukse og uten sokker. Prøv på klær hjemme så dere ser at alt passer. Ta gjerne med litt å velge mellom så hjelper vi dere å velge ut det beste når dere kommer. Vi anbefaler helst å ta alt i samme antrekk, da er det også mulig å lage en montasje av bildene i ettertid uten at det blir urolig.

Fotograferingen

Vi setter av en time til fotograferingen. Er det små barn med (under 6 år) får vi de beste bildene de første 20-30 minuttene, etter dette ser vi at barna mister interessen og har vanskelig for å holde fokuset på det som skjer. Og det er også derfor vi ønsker å begrense antrekk.Visningstimen

På visningstimen får dere presentert bildene på en skjerm. Visningen er veiledet av fotograf, og hensikten med å presentere bildene er å demonstrere mulighetene dere har når det kommer til bestilling. Hva er strukturlaminat, hva er passepartout og hva er Art Glass? Hvor stort er egentlig 28x36 og hvordan ser det ut med galleri innramming? Her får dere se eksempel på montasjer og rammer og alt annet. Det er 20% rabatt på bestilling på visningstimen.

Priser

Fotografering familie/søsken opp til 5 personer: 1390,-
Fotografering konfirmant: kr 1190,-
Pris er inkludert visningstime.

Tillegg:
Familie over 5 personer: kr 290,-
Familie over 10 personer: kr 490,-
Fotografering lørdag: kr 290,-
Fotografering etter kl 16.00: kr 290,-

Vi har egen produksjonsavdeling og rammeverksted og har spesialisert oss på å levere ferdige produkter av høy faglig kvalitet. Vi leverer forstørrelser, strukturlaminerte bilder med/uten ramme, innrammede veggbilder i eksklusiv galleri innramming, flotte montasjer eller panorama med galleri innramming, lerretsbilder med UV laminat oppspent på blindramme, album med ulikt antall bilder, digitale pakker med høyoppløselige bilder og takkekort. Kontakt oss for komplett produkt og prisoversikt.

 Design: Jan Henning Aase