Portrettfotografering

Studio 1 fotografene har fotografert ansikter i 10 år. Vi har fotografert både kjente og ukjente personer, unge som gamle. Gode portrett er noe vi brenner for. Et lurt smil eller et tankefullt blikk? Enten du ønsker et portrett til bruk på nettside, sosiale media, datingtjeneste, eller du ønsker et portrett på veggen av deg selv. Vi har løsningen som passer nettopp deg! Under vil du se eksempel på ulike portrettbilder for å se hva vi tilbyr og få litt inspirasjon. Kontakt oss for mer informasjon. Bruk gjerne kontaktskjema under kontakt i menyen over for å bestille time. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Portrettfotografering

Vi jobber med lyssetting og det blir anledning til å bruke flere antrekk om ønskelig. Vi har også flere bakgrunner å velge mellom. Vi setter av en time i studio. Digitale bilde er ikke inkludert i pris.

Portrettfotografering kr. 1490,-


CV-foto
Ikke glem førsteinntrykket! Legg ved et profesjonelt foto i din CV og skill deg ut i mengden. Eller hva med å oppdatere sosiale media med et ordentlig portrett?
Vi tilbyr fotografering tilpasset CV, søknader, Linkedin osv. En slik fotografering tar vanligvis 5-15 min og inkluderer 1 digital bildefil.

Pakkepris kr. 950,-
Tillegg pr. ekstra bilde: kr 490,-

Exclusive portrait

Dette er de spesielle portrettene som har blitt Studio 1 sin signaturstil. Disse bildene er mørke, som oftest alvorlige og har det spesielle blikket som du kan "drukne" i. Forstørret i stort format på veggen behandlet med strukturlaminat ser de nesten 3D ut. En Exlusive Portrait session tar lenger tid og tilbys derfor kun fra 7 år og oppover. Her jobbes det frem til et perfekt bilde med et sterkt utrykk, som kan pryde veggen som et eksklusivt maleri i mange år.
Exlusive Portrait kr 8.900,-, 1-2 timer i studio, inkl. stort innrammet veggbilde str. 70x70 cm med strukturlaminat.

 Design: Jan Henning Aase