Om oss

Studio 1 fotografene AS er et moderne portrettstudio med sentral beliggenhet i Bergen sentrum. Studioet ble etablert i 2005 av fotografene Jan Henning Aase og Ingrid Aasen Wærness, som begge har sin utdannelse fra Norsk Fotofagskole i Trondheim. Denne skolen blir i dag regnet som en av de beste fotoskolene i Europa.
Siden oppstarten i 2005 har Studio 1 fotografene markert seg i bransjen med tittelen Årets Fotograf i Hordaland hele seks ganger, i tillegg til to ganger 3. plass i Norge.

Klienter

Universal Music, Interoptik, Eiendomsmegler Vest, Festspillene i Bergen, SANDS Advokatfirma, Thon Hotel Bristol, Edvard Grieg Kor, P5 Bergen, Tannhelsetenesta Den Offentlige, Vi over 60, SE-Arkitektur, Hammervoll Pind, Rolls Royce, Dataloy, Framo Engineering, Skanska, Fyllingsdalen teater, Adam & Eva frisør, Hurtigruten ASA, Dada Hårstudio, The Brazz Brothers, Lothepus band, Vik Sparebank, Kelly Services, Åsane Tannlegesenter, Guide Advokatkontor, Bergen Venstre, Sogn og Fjordane Sparebank, Danske Bank, Inventura, Miele, Fjordsylv AS, Privatmegleren, Eiendomsfinans, Norinstrument, Barbarista, Guide Advokat DA, Advokatfirmaet Judicium, Bergen Pianoforretning, Barnevakten, Vetrinærinstituttet, Ewos Norge AS, VestenFjeldske Eiendom, Advokatfirmaet Alvheim & Hansen, Voss Bilsenter, Advokatfirmaet Schjodt, Atlas Klinikken, Advokatfirmaet Furuholmen Dietrichson, Legekontoret for Sjømenn, Relis, Expoline, International Tanker Chartering AS, mm.

Varm anbefaling

I jakten på fotograf til bryllups-, barne- og familiefotografering falt valget på Studio 1 Fotografene. Vi gir vår varmeste anbefaling på grunn av god service, hyggelig og profesjonell betjening, konkurransedyktige priser og et utmerket sluttresultat. Vi kommer tilbake!

Anbefaling av Studio 1 fotografene

Vihar tatt konfirmantbilder hos Studio 1 Fotografene, fotograf Ingrid, og er svært fornøyde med resultatet! Vi fikk også laget takkekort, sammensatt av ulike bilder, disse ble svært fine.
Siden det var mulig å fotograferes i annet antrekk også, valgte vi ballettøy, da ballett utgjør en stor del av fritiden til konfirmanten. Vi er meget fornøyde med jobben som fotograf Ingrid gjorde, både med bunadsbildene og ballettbildene. Kan nevne at ballettbildene ble tatt i ulike posisjoner og satt sammen til ett "levende" bilde. Meget fornøyd med utførelse, service og pris. Anbefaler gjerne!

Et godt valg!

Vi tok baby-bilder hos Studio1. Hyggelig service, fantastiske bilder og et flott resultat. Ikke minst er det mulig å få kjøpt de digitale bildene til et rettferdig beløp, noe som kan være vanskelig ellers.

POSITIV OPPLEVELSE

Vi vil bare takke dere for at dere var med p. . gj.re bryllupsdagen v.r den 14 august 2010, helt spesiell. Vi anbefaller alle andre brude par . g. til dere, og vi ser tilbake p. de flotte bildene med stor glede.Tusen takk for fantastiske bildeminner.

VELDIG FORNØYD

Eg har prøvd fleire av fotografane i byen, og må definitivt sei meg mest nøgdt med Studio 1. Dei merka seg ut på barnetekke/tolmod, svært gode bilete og ein flott service! Eg har 4 born i alder 1/2, 2, 5 og 7 år og har vore og teke babybilete, 1 og 2 års bilete av dei tre eldste hos andre aktørar med varierande resultat? Babybileta av minsten vart denne gongen hos Studio 1 kjempebra, variasjonen i bileta var imponerande, fotografen fann på mykje spennande og såg til å trivas med babyfoto! (Fotografen song barnesongar (!) og minsten smilte frå øyre til øyre). Eg tok babybileta i ein omgang og søskenbileta i veka etterpå. Søskenbileta vart eg også nøgd med, dei var artige, spreke og mykje latter. Borna stortrives!
Tenkte eg berre skulle skrive mi meining her sidan eg tross alt har samanlikningsgrunnlag. I oppsummering kan ein sei eg var sånn passe nøgd med resultatet frå tidligare fotografar; somme tider ok og nokre gongar ikkje heilt det store. Og då å komma til Studio 1 fotografane var berre ein heilt utrulig oppleving! Beviset heng i stova mi, det talar for seg sjølv.

Anbefales!

Da vi skulle gå til fotograf med vesle jenta vår på 1 år falt valget på Studio 1. Først og fremt pga at de hadde de beste bildene i byen (syens vi), men etter å tatt en runde på prissammenligning fikk jeg mest for pengene der. Mottagelsen var super, vi møtte opp et kvarter før og fikk kaffi mens vi ventet:) Veldig bra service. De virker som om det bare er to som driver studioet, siden det var samme person som jeg snakket med på tlf som tok bildene. Hun husket meg, og vi hadde en kjempe kjekk fotografering. Samme damen gikk gjennom bildene med meg også! Hun var kjempeflink med barn, så resultatet ble at det ble (altfor!) mange bra bilder. Jeg fikk veldig mye for pengene synes jeg, og er veldig fornøyd med det store bildet samt albumet og div småbilder. Hun hadde retusjert et sår på kneet hennes også som gikk igjen på alle bildene, det var prikken over i-en for at jeg anbefaler disse fotografene til alle mine venner! 3 av mine naboer/venner gikk der etterpå med samme erfaring. Anbefales:D

 Design: Jan Henning Aase