Image

Bedriftsportrett

Vis hvem dere er
Visste du at en potensiell kunde bruker noen sekunder på å vurdere om deres bedrift er interessant eller ikke? Førsteinntrykket teller, og de ansatte er bedriftens ressurs. Det er derfor viktig med gode portretter. Vi fotograferer også gruppebilder, miljøbilder, bilder av lokaler, produktbilder osv. og har mange faste avtaler med ulike bedrifter i Bergen, både små og store.

Etter 15 år med bedriftsfotografering har vi utviklet et godt opplegg hvor vi ønsker at veien fra å bestille time til de ferdige bildene er levert skal være så enkel som mulig. Vi gir derfor alltid pristilbud på forhånd. Hos oss møter dere alltid en hyggelig og profesjonell fotograf som har et mål i fokus: du skal bli fornøyd!

”De ansatte er bedriftens ressurs, det er derfor viktig med gode portretter”.

Kartlegging av behov

Ved nyansettelse kan vi levere portrett i lik stil med samme bakgrunn og lyssetting som dere har på bildene fra før på nettsiden. Dersom dere ønsker å fornye alle portrettene kan vi ta en vurdering på hva som kan passe inn på siden. Det samme gjelder dersom dere skal lansere en helt ny nettside. Her har vi lang erfaring, noe som vises i vår klientliste. Vi fotograferer både i studio eller hos dere. Dere kan komme samlet eller så lager vi en avtale for en og en ansatt.

Priseksempel: portrett koster fra kr 900,- pr stk. og gruppebilder fra kr 1490,- eks. mva. ved fotografering i studio. Priser kan variere i forhold til hvor mange dere er.

Ta kontakt med oss for pristilbud på fotografering!

Portfolio

Her finner du eksempel på profilbilder

Noen av våre klienter

Inventura
Eiendomsmegler Vest
Advokatfirmaet Elden
Eiendomsfinans
Interoptik
Universal Music
Advokatfirmaet Sands
Danske Bank
Sparebanken Sogn og fjordane
Rolls Royce marine
Sparebanken Vest
Thon Hotels
Schlumberger
Atlasklinikken
Karabin
Hurtigruten
ITC
Multiconsult
Hammervold Pind
Vi over 60
Personalhuset
SE arkitektur
Guide Advokat
Skanska